Taxa Justa

‘Si recicles, guanyes. Per una taxa justa’, nova campanya per aconseguir reciclar el 65% dels residus que premiarà als bons recicladors 

Aquesta campanya té com a objectiu reciclar el 65% dels residus, xifra que estableix com a obligatòria la Unió Europea a tots els països que en són membres.

Una de les mesures per arribar a aquest objectiu és la implantació d’una taxa justa per premiar als ciutadans i ciutadanes que siguin bon recicladors. Per això, adaptarem els contenidors perquè cada persona es pugui identificar quan recicli i així estalviar-se fins a 60€ en el rebut de la brossa. 

Punt informatiu a la plaça de Les Monges

Tots els veïns i veïnes interessats a sumar-se a aquest repte de reciclar el 65% dels residus poden passar a partir de demà dissabte 19 de febrer, i fins els dia 27, a punt informatiu que la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet tindrà instal·lat a la plaça de Les Monges de la Seu d’Urgell.

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet ha estat pionera en la millora de la recollida selectiva, amb un 56% l’any 2021.

La campanya ‘Si recicles, guanyes. Per una taxa justa’ compta al cofinançament de la Generalitat de Catalunya i de l’Agència de Residus de Catalunya.