Taxa Justa

‘Si recicles, guanyes. Per una taxa justa’, nova campanya per aconseguir reciclar el 65% dels residus que premiarà als bons recicladors 

Aquesta campanya té com a objectiu reciclar el 65% dels residus, xifra que estableix com a obligatòria la Unió Europea a tots els països que en són membres.

Una de les mesures per arribar a aquest objectiu és la implantació d’una taxa justa per premiar als ciutadans i ciutadanes que siguin bon recicladors. Per això, adaptarem els contenidors perquè cada persona es pugui identificar quan recicli i així estalviar-se fins a 60€ en el rebut de la brossa. 

Tots els veïns i veïnes interessats a sumar-se a aquest repte de reciclar el 65% dels residus poden passar per les oficines de la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet.

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet ha estat pionera en la millora de la recollida selectiva, amb un 56% l’any 2021.

La campanya ‘Si recicles, guanyes. Per una taxa justa’ compta al cofinançament de la Generalitat de Catalunya i de l’Agència de Residus de Catalunya.