Oberta la convocatòria d’ajuts per retirar amiant

La Generalitat ha publicat aquest 24/05/2023 una nova línia d’ajuts per a la retirada, en origen, de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya, i a instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic en cobertes afectades.

Aquesta línia de subvencions té com a objecte promoure i fomentar la retirada en origen de residus de materials d’aïllament i de la construcció que continguin amiant, ubicats a l’àmbit territorial de Catalunya i gestionar correctament els residus d’amiant, amb la finalitat última de millora ambiental i de la minimització del risc que aquest material comporta per a la salut pública

El termini per sol·licitar l’ajut és fins el 25 de juliol del 2023.

Més informació a:
Subvencions relacionades amb amiant 2023
Oberta la convocatòria d’ajuts per retirar amiant

Llistat d’empreses inscrites al RERA a la Mancomunitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *