Festes populars

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet va començar l’estiu del 2008 una campanya innovadora a tota Catalunya de recollida selectiva en festes populars.

S’ha participat en 144 actes diferents en tot l’àmbit de la Mancomunitat des de festes majors de petits pobles com Albet, Toloriu, Sant Andreu de Castellbó, Aristot, altres festes majors com les de Anserall, Castellciutat, Montferrer, actes com xocolatades, havaneres, castanyades als col·legis, i en actes amb molts més participants com poden ser la Trobada d’acordionistes d’Arsèguel, Trobada de cantautors de Bescaran, el festival de curtmetratges del Pirineu d’Ortedó Picurt, o el Mundial de Piragüisme a la Seu.

En tots aquests actes ha estat molt important la col·laboració i participació de tots els ciutadans, sense la qual no seria possible seguir sent de les comarques que més recicla de tot Catalunya.

Si voleu disposar d’aquestes saques plegables durant la vostra festa major o qualsevol altre acte festiu popular, poseu-vos en contacte amb La Mancomunitat i us les facilitarem.