CONTENIDORS D’OLI

Al costat dels contenidors de recollida de roba, trobem contenidors on es pot llençar l’oli de cuina usat. Cal llençar l’oli en ampolles de plàstic ben tancandes.

L’oli de cuina no l’hem de llençar per l’aigüera ja que no s’elimina a les plantes depuradores, dificulta la depuració de les aigües i contamina els rius.

A la Mancomunitat et volem ajudar a separar l’oli de cuina.  Pots passar per les oficines a recollir aquest embut que s’adapta a les ampolles de plàstic i permet guardar  fàcilment l’oli de cuina.   Després es pot llençar als contenidors taronges, o bé portar-lo a la deixalleriaa o a la deixalleria mòbil.

           

Participant en el reciclatge de l’oli podem obtenir biodièsel, que contamina un 10% menys que el gasoil, i representa una energia alternativa que disminueix la dependència dels combustibles fòssils. També es poden fer sabons, adobs orgànics, lubrificants, ciris, pintures o vernissos.

La recollida de l’oli en els contenidors taronges es realitza amb la col·laboració de Nougrapats, generant llocs de treball i millorant l’inserció social.

Situació dels contenidors a la Mancomunitat:

A : Gestoria Campi
c/Joaquim Viola, 26 – La Seu d’Urgell

Com arribar

B : Mercadona
Av. Valira, 39  – La Seu d’Urgell

Com arribar

C : Supermercat PlusFresc
c/ Mare Janer, 52-62 – La Seu d’Urgell

Com arribar

D : Estació autobusos
c/ Mont, 26 – La Seu d’Urgell

Com arribar

E : Càritas
c/Bisbe Guitart, 32 – La Seu d’Urgell

Com arribar

F : Pàrquing Doctor Peiro
Av. Camí Ral de Cerdanya – La Seu de Urgell

Com arribar

G : Deixalleria
Polígon Industrial A – La Seu de Urgell

Com arribar

H : Escola
ctra/ Trobada – Montferrer
Com arribar
I : Rotonda Ajuntament
Carrtera C-14 – El Pla de Sant Tirs