Hem començat el projecte #reciclarbecostapoc

La Mancomunitat ha iniciat un projecte, amb el qual volem que les famílies que recicleu rebeu una bonificació de fins a 60 € cada any en la taxa d’escombraries. Creiem que, si vosaltres recicleu, n’heu de treure un benefici directe.

Per això hem cercat famílies que durant 4 mesos estaran participant a una prova pilot. L’objectiu és provar una senzilla aplicació per a telèfons mòbils que cal utilitzar quan es llencen les escombraries i que ha de permetre identificar correctament les famílies que reciclen.

Agraïm la vostra implicació a totes les famílies que hi esteu participant. Al setembre ja podreu aconseguir la primera bonificació en la taxa d’escombraries i estem segurs que després continuareu reciclant i sumant més bonificacions.

Si teniu qualsevol dubte o voleu notificar incidències que tingueu durant la prova pilot, us podeu adreçar al telèfon  671 063 277, via trucada o whatsapp, o al correu electrònic urgelletrecicla@meu.cat, en horari laboral (dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h i dijous de 15:00h a 18:00 h). Si no us podem atendre al moment, rebreu una resposta en les 24 hores posteriors.

Algunes famílies participants també sereu seleccionades per participar el els focus grups que es duran a terme i podreu donar les vostres opinions i impressions sobre la prova pilot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *