Dosificació recomanada d’aplicació del COMPOST URGELLET

DESTÍQUANTITAT DE COMPOSTOBSERVACIONS
GespaNova plantació 2-3 kg/m2 de gespa. Manteniment: 0,5- 1 kg/m2 de gespaAplicació a la primavera o inicis d’estiu.
Arbres fruitersNova plantació: barreja a parts iguals de terra i compost. Com a fertilitzant: una capa de 2 cm a la base de l’arbre.Remenar, llaurar lleugerament. Aplicar quan s’acabi la recol·lecció de fruita.
HortDe 1-3 kg/m2 depenent de cada tipus d’hortalissa.Aplicar abans de plantar.
Arbres i arbustos2-3 cm de compost a la base de l’arbre i barrejar superficialmentAplicar a la tardor.
Testos i jardins de florsUna capa de 2 cm que ha de barrejar-se amb el terra del jardí. 1-2 kg/m2 barrejat a parts iguals amb el terra del jardí i el compost.Remenar, llaurar lleugerament. Aplicar a la primavera.
TransplantamentsBarrejar una part de compost amb 3 parts de terra (1:3 en volum).Al moment de trasplantar.
Restauració de talussos i obra civilBarrejar una part de compost amb 3 parts de terra (1:3 en volum).Es recomana extreure la capa del sòl fèrtil abans de realitzar l’obra i conservar-la per a la restauració, moment que barrejarem amb compost a la seva nova aportació.
Sòls agrícolesPer a un ús com a adob, cal conèixer les necessitats del cultiu a implantar. Per a un ús com a esmena orgànica, cal conèixer el nivell de matèria orgànica del sòl receptor.Cal conèixer la composició del compost (disposar d’una anàlisi) i fer-ne els càlculs.

Per a càlculs específics preguem que contacteu amb nosaltres.

Més informació aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *